Gul og gratis fyn gode jokes

gul og gratis fyn gode jokes

Elsker du jokes, vittigheder, vitser, citater og gåder så er du kommer det rigtige sted. Her finder du kvalitets underholdning til dig og dem du holde af. Selv med disse kan du aldrig vide dig sikker i byen, for det at score afhænger af flere faktorer end man lige umiddelbart regner med. Det du kan bruge scorereplikker til er at bryde isen, at få en eller flere til at grine og på den måde kommer nærmere ind på den person du gerne vil score. Og det er jo altid en god begyndelse. 30 Eki - Her finder du mange forskellige platte jokes og vittigheder du kan more dig over. Nogle af dem er mere platte end andre, sjove er de dog mediardenne.eu: gratis.

Gul og gratis fyn gode jokes - vil

Hvorfor er alle koste dårlige? Måske ender rejsen tilbage på jordens overflade. Og hvad er det lige der gør dem til eksperter i dette fag? gul og gratis fyn gode jokes

Gul og gratis fyn gode jokes - disse petitesser

Danskernes velstand stiger i disse år mere, end de mest anvendte tal viser. I videoen udfordrer Mark og Jesper udfordrer hinanden til ikke at grine ad hinandens platte far-jokes som f.

Videos

BAD JOKES - special edition

0 thoughts on “Gul og gratis fyn gode jokes

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *